Skip to content

Viktor Lundberg klar för HIF

Helsingborgs IF har tecknat ett treårskontrakt med Viktor Lundberg som närmast kommer från BK Häcken.

Viktor Lundberg föddes i Solna och inledde sin spelarkarriär i AIK. 29-åringen har även tillhört Väsby United, danska Randers, portugisiska Maritimo och senast BK Häcken. Han är en spelare som kan användas på samtliga offensiva positioner. På meritlistan har han ett SM-guld och ett cupguld med AIK. Nu står det klart att karriären fortsätter i HIF.

– Det känns väldigt bra, det ska bli kul. Jag spelar på många av de offensiva positionerna och vill bidra i det offensiva spelet så jag hoppas att det kan bli några poäng. Det har varit fram och tillbaka under en längre tid, till slut tyckte jag att alla pusselbitar föll på plats och det kändes rätt. Jag vill komma in, börja träna, lära känna alla till 110% och sedan få en bra säsong. Nu kör vi järnet så gasar vi 2021, säger nyförvärvet.

– Viktor är en spelare med stor erfarenhet från både utlandet och allsvenskan. Han kan spela på alla offensiva positioner och blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge. Vi ser framemot att ha med honom på resan vi har framför oss, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist.

Viktor finns tillgänglig för media efter träningspasset imorgon, fredag. Vid frågor kontakta Midhat Kuduzovic på mk@hif.se.

Vi hälsar Viktor varmt välkommen till HIF!