Skip to content

På matchdagar erbjuder vi ett brett utbud av mat & dryck oavsett var du befinner dig på arenan. Nedan hittar du menyer och öppettider. Man kan också hålla i konferenser på Olympia.

Välkommen att boka bord i sportbaren för mat eller dryck innan match!

Vår restaurang för alla hemmasupportrar!

Sportbaren är öppen på matchdagar från 2h timmar innan matchstart. Stängning sker ca en timme efter slutsignal.

För dig som önskar äta serverar vi en härlig buffé vid varje match. Meny och priser varierar men du hålls alltid uppdaterad på HIF.se. Vi har en stor bar med fullständiga rättigheter där vi även serverar enklare hamburgare att njuta av tillsammans med den härliga stämningen.

För entré krävs giltig matchbiljett för samtliga i sällskapet.

För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi bordsbokning genom bokningsknappen nedan.

Vid förfrågningar för sällskap större än 10 personer vänligen kontakta sportbaren@hif.se.

AKEA Lounge är en VIP-restaurang med plats för upp till 300 personer på Olympias östra sida. Restaurangen är en självklar mötesplats för både våra företagspartners och för dig som vill arrangera ett företagsevent eller som privatperson önskar boka ett matcharrangemang för större eller mindre sällskap samband med match.

Vi serverar husmanskost och fräscha sallader på buffé med hög kvalité samt kaffe & kanelbulle i paus.

I matchpaketet ingår premium VIP-sittplatser med vadderade stolar på Östra läktaren i direkt anslutning till restaurangen. I företagspaketen ingår förutom matchbiljett, fri mat och dryck (öl/Vin samt alkoholfritt alternativ) samt fika i paus.

Vi har möjligheten att erbjuda fasta platser och extra synlighet för dig som önskar köpa säsongskort i AKEA-Lounge. Kontakta oss för mer information.

Restaurangen öppnar 1,5h innan avspark och du går in från den Östra läktaren vid entré Nr.5 märkt AKEA Lounge.

Är du intresserad av ett säsongskort i AKEA-Lounge alt. matchdagspaket, vänligen kontakta marknad@hif.se.

RIO Lounge är vår mest exklusiva VIP-restaurang, där premium VIP-sittplatser med vadderade stolar på läktaren ingår. Här träffas våra företagspartners och andra inbjudna gäster för mingel, god mat och en känsla av exklusivitet.

Vi serverar alltid en trevlig förrätt som följs av varmrätt du hämtar från ett showkitchen där kocken själv lägger upp och sätter den sista touchen för dig.

Öl/Vin & alkoholfritt ingår.

Inför matchen har vi alltid intervjuer med aktuella gäster.

Restaurangen öppnar 1,5h innan match och du går in via den Västra Läktaren i entré märkt RIO Lounge. Värdar/värdinnor välkomnar dig och guidar dig vidare.

Som företagspartner får du alltid en inbjudan i god tid innan match där du anmäler dig och ditt sällskap.

Inbjudningar med aktuell meny och bokningar sker alltid via marknadsavdelningen. För mer info om Rio Lounge kontakta vår marknadskoordinator marknad@hif.se.

Ladda upp inför matchen på Klubb Västra. En god räkmacka, en enhet öl/vin/alkholfritt, plats i såväl Klubb Västra som på vadderade stolar på sektion 63/64/65 ingår samt kaffe och kanelsnäcka i paus.

Givetvis har ni en egen bar som är öppen under hela matchen. För plats hela säsongen, vänligen kontakta marknad@hif.se. För enstaka matcher, köp biljett till Klubb Västra här!

Den ideala platsen för er som företag som vill arrangera ett exklusivt event med mat & dryck i samband med match på Olympia. Här har ni en hel våning på den västra läktaren för er själva för upp till 50 personer. Hela lokalen har fönster mot planen och VIP-sittplatser på balkongen. Vi erbjuder en god buffé och möjligheter till presentationer, mindre mässor etc.

För bokning och mer information, vänligen kontakta marknad@hif.se.

Vi har kiosker runt hela arenan som erbjuder såväl enkelt tilltugg och godis som mat & dryck. Medlemspriser erbjuds på kaffe, läsk och Ramlösa. Vi har även ett enklare utbud av vegetarisk/vegansk kost. I nära samarbete med Beat Diabetes har vi även ett bra utbud för dig som behöver tänka på blodsockret.

Man kan boka konferenser i våra olika lokaler på Olympia. Kontakta sportbaren@hif.se för bokning och mer information.