skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Bli en del av vår matchorganisation

HIF är som bekant tillbaka i Allsvenskan och i takt med att samhället öppnar upp och restriktioner försvinner behöver vi stärka vår matchorganisation. Vi söker därför servicevärdar för våra matcharrangemang på Olympia. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal.

Som servicevärd träffar du många människor som behöver hjälp av olika karaktär. Det är därför viktigt att du har ett bra bemötande, är vänlig, kan hantera olika situationer under stress, har ett bra tålamod och kan inge ett lugn. Dina arbetsuppgifter kan dock variera beroende på din placering på arenan. Vi behöver främst hjälp i samband med matcherna för vårt herrlag men det finns även behov vid damlagets matcher, träningsmatcher och det kan även vara aktuellt att jobba om Dam- eller U21-landslaget spelar på Olympia.

Utbildning
Du behöver ingen speciell utbildning för att söka. Däremot kommer du kostnadsfritt genomgå en digital utbildning och därmed få en certifiering för att få verka som värd inom svensk elitfotboll.

Klicka här för mer info!

Vad är en servicevärd?

Servicevärdarna möter publiken på hela Olympia och är i huvudsak precis som det låter – en servicefunktion i vårt matcharrangemang. Arbetet går främst ut på att vara serviceinriktade och hjälpa besökarna i olika situationer. Servicevärdarna ser bland annat till att besökarna hittar till sina platser, toaletter och kiosker men ser även till så att det blir ett trivsamt Olympiabesök. Servicevärdarna är del i det totala säkerhetstänket, men ska inte förväxlas med säkerhetsarbete.

Vi söker främst förstärkning inom:
Entrévärdar
Biljettkontrollanter
Grindbevakning
Ersättning

Alla servicevärdar på Olympia får ersättning, ersättningen varierar för vilket uppdrag eller hur lång tid uppdraget är vid matchtillfället. Utöver ersättningen erhålls en mat och dryck-kupong som går att nyttja i en av kioskerna under evenemanget.

Övrigt
Att vara en del av HIFs matchorganisation får du bra arbetslivserfarenhet och du får träffa väldigt mycket folk, såväl arbetskamrater som besökare. Olympia är en av Helsingborgs största mötesplatser med alla olika målgrupper.

Förutom våra matchtillfällen anordnar vi en kickoff innan säsongsstarten samt en avslutning efter sista matchen för dem som varit en del av matchorganisationen under säsongen.

Anmälan
Vid intresse kontakta arrangemang@hif.se.