skip to Main Content

HIF – En del av Helsingborgs Kulturkort

Vi är glada att som första förening vara en del av Helsingborgs Kulturkort. Kulturkortet är en del av Helsingborg Stad och ger fria entréer eller rabatter på konserter och föreställningar. Nu kan du som innehavare av Kulturkortet även ta del av rabatter på våra hemmamatcher i Superettan under året.

– Idrott och fotboll är en del av kulturscenen i samhället. Därför är vi glada att kunna erbjuda förmånliga priser för alla innehavare av Kulturkortet. Vi ser framemot att välkomna nya och tidigare frekventa besökare genom detta samarbete och genom att vara en del av Helsingborgs kulturscen. Som två starka aktörer kan vi tillsammans skapa ett starkt utbud på Helsingborgsscenen, Fredrik Elgström, Försäljningschef Privatmarknad.

– Fotboll har alltid legat mig mycket varmt om hjärtat, så även kultur. Och även om det säkert finns de som tycker annorlunda anser jag att de har mycket gemensamt. Glöden och passionen som finns inom idrott och kultur är något som påverkar individer på liknande sätt. Samtidigt är både kultur och idrott också sätt för kollektiva uttryck och en gemenskap. Och att dessa båda har stort inflytande på vårt samhälle går inte att säga emot. Det känns jätteroligt att dessa två så starka delar av Helsingborg kan ingå samarbete och jag hoppas att många av våra medlemmar tar tillfället i akt att uppleva den kultur som finns på Olympia, säger Dennis Nilsson som är projektledare för Kulturkortet.

Kulturkortsinnehavare får 15 procent på ordinarie pris på HIF:s (herrarnas) samtliga hemmamatcher under säsongen i Superettan 2023. Rabatten gäller på samtliga biljetter och giltigt Kulturkort ska kunna visas upp vid köp. Köpet genomförs på Dunkers kulturhus eller i Olympiashopen. Erbjudandet gäller endast nyköp och kan inte kombineras med andra rabatter.