skip to Main Content
Foto: Johan Lilja

HIF bjuder in idrottsföreningar till seriepremiären

Helsingborgs IF är en viktig samhällsaktör i nordvästra Skåne och arbetar genom olika hållbarhetsprojekt för att stärka vår region. Vi tror att fotboll, och idrott generellt, har en stark kraft att förändra människors liv till det bättre. Det kan exempelvis vara genom en bättre hälsa eller genom att lämna utanförskap för att ingå i en gemenskap.

Som ett led i detta arbete vill vi bjuda in samtliga idrottsföreningar, oavsett vilken idrott man bedriver, från nordvästra Skåne kostnadsfritt till vår seriepremiär mot Östers IF tisdagen den 4 april klockan 19:00 där vi kommer att viga den norra läktaren till föreningarna.

– HIF är en stor förening med ett välrenommerat varumärke och vi vet vilket enormt arbete som görs och krävs för att bedriva föreningsverksamhet. Vi önskar premiera det fantastiska arbete som alla föreningar gör för såväl barn och ungdomar som vuxna men också uppmärksamma alla ideella ledare som gör föreningslivet möjligt. Matchen spelas dessutom under påsklovet och ger en fin möjlighet till en rolig lovaktivitet, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.

Hjälp oss att fylla den norra läktaren som helt och hållet kommer att vara dedikerad till att hylla det fantastiska arbete som föreningslivet gör för vårt samhälle.

Är ditt lag eller din förening intresserade av att nyttja platserna? Gör såhär:

  1. Kontakta biljett@hif.se och skriv ”Föreningsmatchen” i ämnesraden
  2. Skriv följande information:
    – Vilken förening ni tillhör
    – Åldersgrupp
    – Antal biljetter ni önskar
    – Kontaktuppgifter & kontaktperson