Skip to content

U21 | HIF vände och vann

HIF besegrade Trelleborgs FF i U21-serien under måndagen. Laget vände ett 0-2-underläge och tog därmed fjärde raka trepoängaren på lika många matcher.

Mellan den 21:a och 27:e minuten blev Hugo Göransson tvåmålskytt för TFF och det tycktes bli ordentlig uppförsbacke för HIF. Tio minuter senare var det dock lika på resultattavlan efter att Rasmus Karjalainen och Joseph Amoako gjort varsitt mål. Inhoppande Anton Nilsson satte dit segermålet i den 64:e minuten och gav HIF tre poäng.

Utöver segern var glädjeämnet från matchen att Andreas Landgren spelade hela den första halvleken efter skadefrånvaro.

Laget leder fortsatt serien efter full pott på fyra matcher. Nästa U21-match spelas borta mot Halmstads BK onsdagen den 27 april klockan 17:00.