Skip to content

Säsongskort 2024 släpps den 1 december

Fredagen den 1 december släpps säsongskorten för kommande säsong till såväl förnyelse som försäljning. Nytt för i år är att du kan köpa säsongskort för herrlaget, damlaget eller båda.

Har du haft säsongskort 2023 ligger din plats reserverad till och med den 31 januari.
Förnyar du innan dess kan ingen annan ta din plats.

Säsongskort på Södra Stå för 750kr
Mellan den 1 och 8 december har vi ett erbjudande som ger dig ett säsongskort på Södra Stå för endast 750kr. Passa på att förnya ditt säsongskort eller ge bort det till någon i julklapp.

Från och med den 9 december fram till årsskiftet kostar ett ordinarie säsongskort på Södra Stå 995kr. Därefter gäller ordinarie pris på 1 200kr.

Utlottning
Varje advent kommer vi att lotta ut en matchanvänd spelartröja bland de som fram till och med dagen innan köpt eller förnyat sitt säsongskort.

Olympiashopens öppettider på fredag
För dig som vill köpa eller förnya ditt säsongskort på plats kommer Olympiashopen att hålla öppet mellan 12:00 och 16:00. Vi rekommenderar att du följer stegen i mejlet du får den 1 december och förnyar på egen hand.

Vad kostar ett säsongskort 2024?
Du hittar priser för samtliga sektioner och kategorier här!

Vanliga frågor & svar
Du hittar svar på vanliga frågor om säsongskort 2024 här.
Vid övriga frågor ber vi dig att kontakta oss på biljett@hif.se.

Säsongskort dam
Nytt för i år är att du kan köpa säsongskort för endast herr- eller damlaget. Du kan givetvis även köpa båda. Säsongskort för enbart damlagets matcher kostar 695kr (ungdom/pensionär/student 350kr).

Förhandsboka 2024 års matchtröja för endast 449kr (399kr för junior)
Vid köp/förnyelse av säsongskort 2024 senast den 31 december kan du välja att förhandsboka kommande säsongs matchtröja för endast 449kr (ord. 699kr).