Skip to content
Foto: Linda Carlsson

Publikinformation: HIF – Trelleborgs FF

Måndagen den 24 juli klockan 19:00 tar HIF emot Trelleborgs FF i ett Skånederby på Olympia, som firar 125 år. Nedan finns information till dig som ska stötta laget på plats.

Biljetter
Biljetter finns att köpa på webben. Klicka här!

Biljettluckorna på den södra sidan av Olympia öppnar klockan 18:00. Biljetter finns även till försäljning i Olympiashopen som har öppet på matchdagen 17:00-19:00 samt femton minuter efter slutsignal, hos Väla Infocenter 10-20 på vardagar och 10-18 på helger samt på Dunkers Kulturhus. Öppettider hittar du här!

Barn 0-5 år behöver inte en egen biljett utan går gratis i sällskap med vuxen. De har då ingen egen numrerad sittplats.

Matcherbjudande i Olympiashopen
När solen tittar fram vill man klä sig i rätt färger. Därför har vi ett matcherbjudande på samtliga T-shirts för 149kr.

Gör din egen skylt
I eventområdet i det sydöstra hörnet av Olympia kan du göra din egen HIF-skylt med ett budskap till laget eller en spelare.

Event utanför arenan
I det sydöstra hörnet kommer vi att ha speed shooting, fotbollsdart, ansiktsmålning, utdelning av popcorn, försäljning av grillad mat, musik och insamling till HIF-fonden. Dessutom är Rio-Nalle alltid på besök!

Måljakten – Enkelt sätt att stötta HIF på
Att gå med i måljakten går snabbt och är ett enkelt sätt att stötta HIF på. Välj om du vill bidra med 1, 2, 5, 10, 20, 50 eller 100kr per mål som HIF:s representationslag gör i tävlingsmatcher samt om du vill vara anonym eller om ditt namn ska finnas med i listan nedan. Sedan är din registrering kvar tills du avregistrerar dig.

Insamling för HIF-fonden
Har du fotbollsskor och/eller träningskläder i användbart skick som inte längre används? Då vill vi gärna samla in det till HIF-fonden och hjälpa till att uppfylla drömmar om deltagande på fotbollsplanen. Läs mer om fonden här!

Inför matchen mot Trelleborgs FF kan du byta in ett par fotbollsskor eller träningskläder mot en matchbiljett till en framtida hemmamatch. Du kan lämna in ditt material i tält som kommer att stå i det sydöstra respektive nordvästra hörnet. För att få två matchbiljetter behöver du skänka ett par fotbollsskor eller ett “klädpaket” innehållandes minst fyra träningsplagg (t-shirt, långärmad tröja, shorts eller träningsbyxa).

Grillbuffé i sportbaren – Uteservering öppen vid fint väder
Sportbaren öppnar upp klockan 17:00 med DJ-duon Björn & Sebastian på plats och grillbuffén uppdukad. Som vanligt får du äta så mycket som du orkar för 195kr. Boka bord här!

Givetvis har vi öppet för dig som vill ladda upp inför matchen med en lätt wrappad burgare och/eller en kall dryck. För entré krävs matchbiljett.

Akea Lounge
Du som privatperson kan boka bord till kommande match i VIP-restaurangen Akea Lounge på den östra läktaren. I paketet ingår fin husmanskost på buffé, plats på vadderad stol i anslutning till restaurangen och fika i halvtidspausen. Har du redan biljett eller säsongskort kan du givetvis endast boka matplats i restaurangen som öppnar klockan 17:30. Boka bord här!

Bills Bar öppen!
För er som har biljett till östra läktaren har vi Bills Bar öppen på publikplan i det nordöstra hörnet. Varmt välkomna!

Entréer
– Publikentréer öppnar klockan 18:00.
– Sportbaren öppnar 17:00.
– Akea Lounge och Rio Lounge öppnar 17:30.
– Pressentrén öppnar 17:30.

Observera att biljettkontroll kommer att göras vid eventuell passage från den södra läktaren till östra & västra. Publik med sittplatsbiljett får passera. Om du kommer från den östra eller västra läktaren och önskar passera till den södra kommer visitering att ske.

Notera också en avgränsning som omöjliggör passering mellan den norra och östra läktaren på publikplan.

Kiosker
Alla kiosker på arenan kommer att hålla öppet. Medlemspriser gäller i kioskerna på utvalda varor.

Stadsbusslinjer – Gratis för säsongskortsinnehavare
Med HIF:s säsongskort åker du gratis på samtliga stadsbusslinjer från två timmar innan avspark till en timme efter slutsignalen. Se bilder nedan för detaljerad resväg.

Parkering
Det kan vara svårt att hitta parkering, därför rekommenderas det att komma i tid till evenemangen, eller om möjligt nyttja kollektivtrafik eller andra färdmedel.

Det finns en publik parkering (P1) med ca 220 platser i anslutning till Olympia. Utöver den hänvisas bilister till närliggande parkeringsplatser som kan rymma runt 1500 bilar. Det finns även diverse gatuparkeringar i bostadsområdena, men det är inget vi uppmanar till att nyttja.

P               Bevakad parkering för spelare och ledare                ca 30 platser
P1             Reserverad evenemangsparkering                            ca  200 platser
P2             Olympiaskolan                                                              ca 80 platser
P3             Parkering vid klubbstugor                                           ca 230 platser
P4             Nicolaiskolan                                                                ca 140 platser
P5             Idrottens Hus                                                                ca 140 platser
P6             Curlinghallen                                                                 ca 80 platser
P7             Stattena                                                                         ca 120 platser
P8             Fredriksdals museer och trädgårdar                         ca 180 platser
P9             Helsingborgs lasarett                                                  ca 330 platser