skip to Main Content

XXL ny officiell partner till HIF

Helsingborgs IF och XXL Sport & Vildmark har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal som gör företaget till klubbens officiella partner och sportbutik. Avtalet innefattar samtliga lag och all verksamhet inom HIF. Samarbetet ger spelare och medlemmar tillgång till XXL:s breda sortiment och låga priser samtidigt som all försäljning ger tillbaka till klubben.

– På XXL vet vi att idrott förenar människor, därför känns samarbetet med HIF extra viktigt. HIF har imponerat på oss inte bara genom elitfotbollen utan också genom hur man jobbar för att lyfta hela samhället och öka möjligheterna till rörelse och aktivitet. Inte minst stöttar vi stolt den breda satsning föreningen gör på flicklag, akademi och damlag, säger Daniel Lindgren, Team Sales Manager, XXL Sverige och fortsätter:

–  Partnerskapet med HIF är XXL:s första med en elitfotbollsklubb i Sverige och vi ser det som starten på ett långt samarbete med en klubb vi gärna förknippas med.

Avtalet avser perioden 1 januari 2021 till 31 december 2024 och gör XXL Sport & Vildmark till branschexklusiv samarbetspartner.

– XXL har presenterat en framåtlutad digital lösning för Team Sales som kommer att gynna och underlätta vårt arbete. Med sitt stora utbud i butik kommer detta samarbete även att gynna våra medlemmar. Vi är väldigt glada över att ha nått denna överenskommelse och ser framemot att samarbeta med en stor aktör som XXL Sport & Vildmark. Vi hälsar XXL Sport & Vildmark varmt välkomna till HIF-familjen och tackar samtidigt Stadium för vår tid tillsammans, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.