skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Viktig information till dig som säsongskortsinnehavare

Från och med den 1 juli får vi släppa in 3000 personer på Olympia och vi är oerhört glada över att välkomna dig tillbaka till ditt andra hem!

Inför kommande matcher kommer vi att skicka en länk till dig via mail där du kan boka en numrerad plats på utvalda sektioner. Du kommer då även att få en kampanjkod som gäller för x antal biljetter beroende på hur många säsongskort du har köpt.

Du som säsongskortsinnehavare kommer att ha x antal dagar på dig att boka din/dina platser till respektive match innan vi släpper upp försäljningen till övrig publik.

Du kommer att kunna boka en plats även efter den allmänna försäljningen påbörjats men då kan vi inte garantera en plats. Dock måste du alltid boka din plats senast 2 dagar innan aktuell matchdag för att vi ska kunna maximera försäljningen till respektive match.

All försäljning kommer att ske digitalt inför varje match. Det är därför oerhört viktigt att du har en aktiv e-postadress och att den endast är registrerad på ETT kundnummer som är kopplad till ett eller flera säsongskort.

Ditt fysiska onumrerade säsongskort kommer alltså inte att fungera vid inskanning på matchdagen utan du måste ha en numrerad plats/biljett under rådande restriktioner.

Södra läktaren kommer att fungera som en sittplatsläktare tillsvidare.

Imorgon, tisdagen den 29 juni, kommer du att få ett mail där du kan boka din/dina plats/platser till matchen HIF-Fremad Amager den 4 juli kl 14.00.

Tack för din förståelse och för att du är en del av hela regionens lag!