Skip to content
Foto: Bildbyrån

Vi välkomnar Svalner som ny matchdräktpartner för herrlaget inför seriestarten 2021!

Sedan tidigare har vi presenterat AKEA, Resurs Bank, Solid Försäkringar, XXL och Kondektor som herrlagets dräktpartners 2021. En partner som inför 2021 är ny på matchtröjan är Svalner.

Svalner innehar inför 2021 två platser på herrlagets matchtröjor och är stolt samarbetspartner till HIF.

– För oss på Svalner är idrott och hälsa samt hållbarhet viktiga faktorer som genomsyrar vår verksamhet. Genom vårt samarbete med HIF är vi glada att kunna medverka i ett ambitiöst affärsskapande nätverk inom idrottsverksamheten med fokus på hållbarhet, samtidigt som vi bidrar till en positiv och hälsosam livsstil för barn och unga. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med HIF för att tillsammans bygga en framgångsrik förening, säger företagets VD Viktor Sandberg.

Svalner erbjuder medelstora och stora företag oberoende juridisk och finansiell rådgivning. Deras kompetens täcker allt inom skatt och finansiella transaktioner samt redovisning, vilket innebär att du som kund får full service med integrerad rådgivning över de olika expertisområdena.

– Vi på HIF är oerhört glada och stolta att ha partners som vill samarbeta, synas och utvecklas tillsammans med oss. Det är extra glädjande att matchtröjan lockar nya partners och vi ser framemot ett långvarigt samarbete med Svalner, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.

Vi hälsar Svalner varmt välkomna till herrlagets matchtröja 2021!