skip to Main Content

Vår honnörsmedlem Olle Larsson har somnat in

Helsingborgs IF har sorg. Vår honnörsmedlem Olle Larsson har stilla somnat in vid en ålder av 74 år. Han har ett livslångt HIF-engagemang och har under åren varit allt från speaker till engagerad i olika projekt och inte minst initiativtagare till två stora HIF-galor. Olle kände allt och alla kring föreningen och var en fantastisk ambassadör för Helsingborgs IF. Han slutade aldrig verka som en positiv kraft för föreningen. Olle har även haft ett stort engagemang för föreningslivet i Helsingborg och varit verksam i andra föreningar. Hela klubben sörjer hans bortgång och vi tänker på Olles Familj.

– Olle var en av de första personerna kring klubben jag lärde känna när jag började på HIF 2003. Olles engagemang och varma driv inspirerade oss alla och har genom åren alltid varit detsamma. De senaste åren har vi delat bänk vid fotbollsplanen på Ättekulla flera gånger i veckan. Olles barnbarn och min son spelar i samma fotbollslag och Olle var på varje träning och match. Varje tillfälle diskuterades det HIF där Olle gav energi och positiva kommentarer om klubben. Inte minst startade han initiativet till årets HIF-gala tillsammans med några andra stora HIF hjärtan på just denna plats. Han var en personlig vän, en inspiration och en människa med världens största rödblåa hjärta. Tack Olle för allt du gjort för oss, vi kommer sakna dig otroligt mycket, säger Joel Sandborg, Klubbdirektör i Helsingborgs IF.

Vi kommer att under 2021 vidare uppmärksamma Olles stora engagemang på plats på vårt hem Olympia, platsen där Olle under många år skapade god stämning innan och under matcher som speaker.

Vila i frid, Olle!