skip to Main Content

Välkommen till nya HIF.se!

Efter flera månaders arbete är vi glada att snart kunna presentera nya, lättöverskådliga HIF.se.

– Vi är mycket glada över att följa den digitala utvecklingen, modernisera och fräscha upp vår webbplats. Tillsammans med vår partner i detta projekt, HIF-supportern Henrik Arnslätt och hans företag Arnslätt Design, har vi lyckats bygga ett HIF.se som både är lättöverskådligt och informationsrikt. Vi har även lagt mycket fokus på att hela föreningen tillsammans med våra partners ska exponeras på bästa sätt för att lyfta fram alla delar av föreningens arbete. Vi är naturligtvis oerhört tacksamma mot Henrik och Arnslätt Design som gör detta utan ekonomisk ersättning, säger Reda Chahrour, kommersiell chef på HIF.

Henrik är HIF-supporter sedan barnsben och har varit vår samarbetspartner i detta projekt.

– Jag är en trogen HIF-supporter, såg min första match som liten grabb mot Hässleholm när Olympia var utan tak och Henke fortfarande hade rastaflätor. Jag driver vid sidan om min anställning som heltidsbrandman i Helsingborg webb- och reklambyrån Arnslätt Design. Under en längre tid har jag tyckt att HIF:s hemsida behövde uppdateras, så jag tog kontakt med dem med ett förslag på ny utformning. Med tanke på den ovissa tiden med pandemin erbjöd jag och Arnslätt Design oss att göra detta utan ekonomisk ersättning. Jag är oerhört tacksam och stolt att HIF gav oss detta förtroende, säger han.

Vi tackar Henrik och Arnslätt Design som möjliggjort detta och hoppas att ni gillar den nya webbplatsen!