Skip to content

U21 | Storseger mot Högaborgs BK

HIF besegrade under onsdagskvällen Högaborgs BK med 5-0. Amar Muhsin blev tvåmålsskytt medan Adrian Svanbäck, Lukas Kjellnäs och Anton Nilsson gjorde varsitt mål.

Laget
30. Nils Arvidsson

24. Daniel Bergman
4. Thomas Rogne (K) (46′ Ludwig Wennström)
23. William Westerlund
20. Dennis Olsson (85′ Erik Annborn)

31. Baker Amer
25. Adam Hellborg (61′ Daniel Markovski)
14. Lukas Kjellnäs (61′ Casper Ljung)
18. Anton Nilsson

21. Adrian Svanbäck
33. Amar Muhsin

Matchen
HIF tog ledningen redan i den elfte matchminuten. Lukas Kjellnäs spelade fram Adrian Svanbäck som avslutade på en täckande målvakt. Forwarden tog själv hand om returen och satte dit ledningsmålet. Drygt tio minuter senare blev ledningen dubbelt så stor efter att Kjellnäs på nytt assisterat, denna gång Amar Muhsin.

3-0 gjorde Kjellnäs själv med ett distansskott i den 25:e minuten. Innan halvtidspausen blev Muhsin tvåmålsskytt efter att han satt dit en retur som målvakten släppte efter ett avslut av Svanbäck.

I inledningen av den andra halvleken utökade Anton Nilsson till 5-0 efter passning av Baker Amer. Det blev också slutresultatet.