skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Tim Stjerna lämnar HIF – Johan Ölmedal ansluter

Tim Stjerna, som under föregående år varit fystränare i damlaget, pojkakademin och F17, lämnar HIF för en roll i FC Rosengård. Vi hälsar samtidigt fysioterapeuten Johan Ölmedal välkommen till HIF:s organisation.

Tim Stjerna blev under 2022 heltidsanställd som fystränare i F17, damlaget och pojkakademin. Nu står det klart att han lämnar föreningen för att ingå i FC Rosengårds organisation.

– Tim har varit en viktig del i vår framfart men vi är glada att HIF som förening inte bara fostrar bra spelare utan även ledare som är attraktiva för en Champions League-klubb. Vi önskar honom lycka till, säger Kristoffer Schönbeck, sportsligt ansvarig för F17- och damlaget.

Tims roll ersätts från och med februari av Johan Ölmedal. 26-åringen har en fysioterapeutexamen på Lunds Universitet och dessutom UEFA B-diplom. Han kommer närmast från ett uppdrag i Landskrona BoIS ungdomsakademi.

– Det är alltid tråkigt att tappa en duktig kollega men vi är oerhört glada att få in en kompetent och välutbildad fystränare som Johan. Vi vill skapa så goda förutsättningar som möjligt för våra spelare att utveckla i såväl i pojkakademin som i F17 och damlaget, säger HIF:s akademichef Mikael Dahlberg.

Vi tackar Tim för hans insatser och välkomnar Johan till HIF!