Skip to content

Tillmobil ny guldpartner till HIF – med varumärket Limitado

HIF är glada att presentera Tillmobil som ny guldpartner. Varumärket Limitado blir det HIF i huvudsak kommer att arbeta med. Vi hälsar dem varmt välkomna!

Limitado kommer vara vårt självklara val för produkter och tillbehör inom mobiltelefoni, datorer samt hem & fritid. Från och med kvällens hemmapremiär kommer Limitado att synas på Olympia. HIF kommer dessutom att samarbeta med Limitado för att ta fram klubbunika produkter för våra supportrar.

– Vi vill associera vårt varumärke med andra starka varumärken och stödja föreningslivet och idrotten under dessa tider. Vi vill bygga broar och även visa att alla kan få kvalitativa produkter med HIF-anda, säger Tillmobils VD Briar Karim.

Limitado blir en av flera nya partners till Helsingborgs IF inför säsongen 2021.

– Det betyder mycket för HIF att en stor aktör som Tillmobil och ett välkänt varumärke som Limitado vill samarbeta, synas och utvecklas tillsammans med oss. Vi är glada att kunna erbjuda ett affärsnätverk som attraherar nya partners till klubben. Vi ser framemot att tillsammans göra samarbetet framgångsrikt, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.

Klicka här för att komma till Limitados hemsida!
Följ dem gärna på Instagram & Facebook.

Om Limitado
Limitado skapades ur en dröm om att kvalité, design, pris och hållbart miljötänk ska kunna gå hand i hand.

Under två års tid har teamet träffat designers, besökt fabriker och företag, klämt och känt på mängder av produkter ute på marknaden för att till slut komma fram till exakt vad det är vi vill ha. Slutprodukterna – kvalité med stilren design som uppfyller de miljökrav som finns på den europeiska marknaden. Inom kort släpps en ny Limitado kollektion med tillbehör och accessoarer.

Visionen med “Limited by Limitado” är att genom samarbete med profiler inom olika branscher och segment ta fram produkter av högsta kvalité i limiterad upplaga.