skip to Main Content

Sebastian Bresman var den första att gå med i Måljakten

Tidigare i veckan lanserade HIF Måljakten, ett sätt att stötta HIF på med en eller flera kronor per mål representationslagen gör. Den första att gå med var Sebastian Bresman som ser initiativet som en win-win.

– Jag ser det som ett prestationsbaserat kontrakt till våra representationslag. Här dyker världens möjlighet upp att dra in lite extra slantar till föreningen genom att prestera målrik fotboll. Samtidigt som det personligen finns få bättre känslor än ett målfirande på Södra Stå, så kommer detta nu även innebära ett litet bidrag till vår kära förening. Win – Win, säger han.

Kärleken till HIF föddes när hans farfar under tidigt 00-tal tog med honom till Olympia för första gången. Sedan beskriver han det själv som att intresset eskalerade.

– Gissningsvis som ett gammalt äktenskap. Många år med upp- och nedgångar. Väldigt många fina minnen på Olympia som format mig till den jag är idag.

– Jag önskade mig mitt första säsongskort i födelsedagspresent på min tioårsdag, vilket nu innebär att jag är säsongskortsinnehavare sedan 2005. Relationen till klubben är väl gissningsvis som ett gammalt äktenskap: många upp- och nergångar. Men jag har många fina minnen från Olympia som format mig till den jag är idag.

Han har valt att bidra med 10kr per mål HIF:s herr- & damlag gör och han hoppas att det blir många.

– Detta kan stå mig dyrt i längden kanske men önskar mig så många mål som möjligt såklart. Min gissning blir totalt 107 mål för våra lag. Vill man som supporter att HIF ska göra så många mål som möjligt i år ser jag ingen annan utväg än att vi alla kraftsamlar och sätter press på våra spelare. Ta våra pengar, framåt HIF, avslutar han.

Är du också intresserad av Måljakt och vill vara med? Läs mer här!