Skip to content
Foto: Bildbyrån

Publikinformation: Trelleborgs FF – HIF

Lördagen den 28 oktober klockan 15:00 gästar vi Vångavallen för match mot Trelleborgs FF. Intresset för matchen är stort från HIF-håll och nedan finns information till dig som ska stötta laget på plats.

Biljetter
Endast förköp gäller för biljetterna på såväl stå- som sittplats. HIF har blivit tilldelade 1 000 biljetter på ståplatssektionen och 200 platser på sittplatssektion G. I skrivande stund är mer än hälften av biljetterna på ståplats och cirka en fjärdedel på sittplats sålda. Vi rekommenderar att man köper redan idag.

KÖP BILJETT HÄR!

Resa
Supporterklubben Kärnan kommer inte att arrangera någon bussresa till Trelleborg utan hänvisar samtliga HIF-supportrar att ta tåget till matchen.

Gemensam tågavgång är utlyst till klockan 09:50 från Helsingborg C men där går fler tåg därefter som passar. Uppladdningen sker på Queens Sportbar i Trelleborg, som öppnar klockan 11:00.

Matchen börjar kl 15:00 och publikentréer på Vångavallen öppnar 14:00.

Parkering
Väljer du att ta bilen till Vångavallen meddelar arrangören att det är ont om parkeringsplatser runt arenan. Kom därför i tid och räkna med att du kan behöva gå en bit.