Skip to content

Publikinformation inför cupmatchen hemma mot IFK Värnamo

Söndagen den 25 februari klockan 13:00 tar HIF:s herrar emot allsvenska IFK Värnamo i den andra gruppspelsmatchen av Svenska Cupen. Nedan finns publikinformation för er som ska stötta laget på Olympiafältet Plan 10.

Biljett
Vi är oerhört tacksamma för det tryck som varit och är på säsongskortsförsäljningen. Därför väljer vi att tacka och premiera alla er som säkrat er plats på Olympia 2024 genom att bjuda er på entrén till denna match. Du ombeds att visa upp ditt digitala säsongskort i mobilen. Alla som köpt säsongskort har ett digitalt kort, även du som beställt ett fysiskt. Instruktioner för hur du hittar ditt digitala säsongskort hittar du här.

Har du inget säsongskort kostar en ordinarie biljett 100kr (barn upp till 12 år 50kr). Betalning sker endast genom swish i entrén.

Entréer
Vi har två publikentréer till Olympiafältet Plan 10 som öppnar klockan 12:00:
– En mellan friidrottshallen och Olympiahallen i det nordvästra hörnet
– En från parkeringen på Mejerigatan i det sydöstra hörnet

Observera att all annan passage och möjlighet att ta sig till Olympiafältet Plan 10 kommer att vara avstängda inför och under matchen. Detta innefattar entré från det nordöstra hörnet.

Visitation & väskförbud
Visitation kommer att förekomma i entrén. Vi uppmanar er därför att komma i tid.

Vi följer direktiven och uppmanar er att lämna era väskor hemma då dessa inte kommer att få tas med in på arrangemanget.

Olympiashopen
Vi hälsar er hjärtligt välkomna att köpa säsongskort, medlemskap eller annat i Olympiashopens sortiment innan matchen. Shopen håller öppet från 12:00 fram till avspark.

Två kiosker & en food truck
På långsidan kommer vi att ha två kiosker där du endast kan betala med swish. Utbud:
Smal korv med bröd – 25 kr
Chorizo med bröd – 30 kr
Kaffe – 20 kr
Läsk/vatten – 25 kr
Godis – 20 kr

På kortsidan bakom läktaren står Smaks food truck med följande utbud. Betalning med kort eller swish.
180 gr Gourmetburgare (hängmörad högrev/bringa/rostlock)
Briochebröd, Pepper Jack cheese, baconslaw, bränd aioli, sallad, krispig lök – 139kr

90 gr Gourmetburgare (hängmörad högrev/bringa/rostlock)
Briochebröd, Pepper Jack cheese, baconslaw, bränd aioli, sallad, krispig lök – 99kr

90 gr Gourmetburgare (hängmörad högrev/bringa/rostlock)
Briochebröd, hamburger dressing, tomat, gurka, sallad – 85kr

Läsk/vatten – 25 kr

Media
Media hälsas välkomna att ackreditera sig till matchen genom mejl till mk@hif.se. Publikentrén i det sydöstra hörnet kommer även att gälla som pressentré. Skrivande press kommer att ha sina platser i tält på långsidan.

Sändning
TV4Play äger sändningsrättigheten för Svenska Cupen och kommer att visa samtliga gruppspelsmatcher. Just nu har de tagit fram ett erbjudande som dels ger dig 25% rabatt och dessutom stöttar HIF med hela 300kr när du tecknar ett TV4Play+ abonnemang. Läs mer & nyttja erbjudandet för 299kr/månad (6 månaders bindningstid) här!