skip to Main Content
Foto: Casper Johansson

Provträningar för pojkar och flickor

Under vecka 44 arrangerar HIF provträningar för pojkar födda 2009, 2010 samt 2011. Dessutom kommer vi från vecka 43 att ha provträningar för flickor till vårt F17-lag. Nedan finns mer information.

F17-provträning
Är du intresserad av att provträna för vårt F17-lag? Från vecka 43 kommer vi att ta in provspelare och om du är intresserad är du välkommen att kontakta Kristoffer Schönbeck på kristoffer.schonbeck@hif.se snarast möjligt.

Vänligen inkludera för- & efternamn, ålder, position och nuvarande klubb i ditt mejl.

Provträning pojkar
Under vecka 44 kommer vi att ha provträning för pojkar födda 2009-2011. Träningspassen som erbjuds den veckan hålls på måndagen, tisdagen och onsdagen. Då det är höstlov är 13:00 träningsstarten samtliga dagar.

Anmälan krävs och görs via knappen nedan.

Vi samlas kl.12.40 utanför omklädningsrummen på Olympiafältet. Efter sista träningen får man ett besked om man går vidare i träning eller inte.

Du måste kontakta din nuvarande förening att du anmält dig till träning med Helsingborgs IF. Vi kommer att prata med er förening innan träningstillfällena.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 25/10-2023.

ANMÄL DIG HÄR!

I de yngre breddlagen gäller följande:
Vi tar emot spelare som vill spela i HIF i mån av plats i våra grupper. Om du vill träna kontaktar du tränaren som står högst upp under ”Kontakt” på respektive lags hemsida.