skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Prova att träna med HIF

Om du är intresserad av spela i något av HIF:s ungdomslag finns det nu en möjlighet att träna med oss. Nedan finner du info om vad som gäller för de olika åldrarna.

Spelare födda 2006
Vi tar emot spelare som vill träna fr.o.m v.45 (efter seriespelet är slut). För att vara säker på att du ska kunna träna med våra lag ska du ha kontaktat oss innan den 24 oktober. Om du vill träna kontaktar du Max Lindén på max.linden@hif.se.

Spelare födda 2007-2009
Vi tar emot spelare som vill träna fr.o.m v.45 (efter seriespelet är slut). För att vara säker på att du ska kunna träna med våra lag ska du ha kontaktat oss innan den 24 oktober. Om du vill träna kontaktar du Robin Stolt på rs@hif.se.

Spelare födda 2010-2011
Vi tar emot spelare som vill träna fr.o.m v.45 (efter seriespelet är slut). För att vara säker på att du ska kunna träna med våra lag ska du ha kontaktat oss innan den 24 oktober. Om du vill träna kontaktar du Patrik Abrahamsson på pa@hif.se.

Allmänna riktlinjer
Innan du hör av dig till oss vill vi att du själv pratar med din nuvarande förening och berättar att du kommer kontakta oss. När du hör av dig till oss och vill träna kommer HIF att ringa din nuvarande förening, berätta att du har hört av dig till oss och att du under en period kommer att träna med HIF. Normalt när du kommer in och tränar får du vara med på två till fyra träningspass, i vissa fall kan träningsperioden förlängas med ytterligare några pass. Efter sista träningen sätter sig våra ledare ner med dig och ger dig feedback på träningsperioden.

I anmälan vill vi att du skriver:
Namn
Födelseår
Förening
Position
Mejladress + telefonnummer