skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Öppet brev av Casper Widell

Kära HIF:are,
Jag kom till HIF som 14-åring och sedan dess har denna fantastiska klubb varit en större del av mitt liv. Det är här jag spenderat mina år i akademin och stakat min väg in i seniorfotbollen, alltid med stolthet över att representera HIF. Oavsett om vi vunnit eller förlorat har jag alltid hållit HIF-emblemet nära mitt hjärta. När jag nu tar steget ut i Europa är det med denna fina förening i ryggen.

Jag tackar klubben som trott på mig och format mig både som spelare och som människa. Mina ledare, lagkamrater och varje person som spelat en roll under mina år i klubben.
Jag tackar alla fantastiska supportrar som varit en del av min fotbollsresa hittills. Tack för att ni funnits med oss som en extra lagspelare både borta och hemma. Ni betyder mycket!

Olympia kommer alltid vara mitt hem och klubben en del av mitt hjärta.

Vi ses igen, ta hand om er!