skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Oliver Stojanović Fredin lämnar HIF

Helsingborgs IF och GIF Sundsvall är överens om en övergång för mittfältaren Oliver Stojanović Fredin.

Oliver Stojanović Fredin kom tillbaka till HIF, som han spelat ungdoms- & akademifotboll i, inför denna säsong. Han har under dessa månader spelat 22 matcher och gjort tre mål för klubben. I seriesammanhang gjorde han ett mål och en assist på elva matcher varav fyra från start. Nu fortsätter karriären hos seriekonkurrenten GIF Sundsvall.

– Jag är väldigt tacksam för min tid i klubben även fast det blev kortare än vad både jag och klubben hade hoppats på. Jag är uppväxt i Helsingborg och HIF är min klubb. Jag önskar hela föreningen stort lycka till framöver, jag vet att ni tillsammans kommer att reda ut det här. Ett extra stort tack till våra otroliga supportrar som stått bakom oss hela säsongen. På återseende, säger Oliver.

– Oliver är en lokal kille som togs in inför säsongen. Han har varit en lagspelare som tränat bra, uppträtt professionellt och pushat sina lagkamrater trots minskad speltid under de senaste månaderna. Vi önskar honom lycka till i Sundsvall, säger Mikael Dahlberg, sportsligt ansvarig i HIF.

Vi tackar Oliver för hans tid i HIF och önskar lycka till!