Skip to content

Officiell kommunikation från Helsingborgs IF

Med anledning av uppgifter som publicerats på Expressen.se:

– Jag vill börja med att be om ursäkt till alla. Jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde hamnat i där en högljudd verbal diskussion uppstod med en person jag känner. Tyvärr gick det för långt då en person i mitt sällskap hamnade i en dust med en ordningsvakt. Detta ska givetvis inte få ske. Jag tar mitt ansvar och är mycket ångerfull att jag hamnade i den situationen överhuvudtaget. Jag har varit i kontakt med personen jag diskuterat med, vilket var ägaren till stället, och bett om ursäkt, säger Andreas Granqvist.

– Det är beklagligt att detta inträffat och det rimmar såklart inte med klubbens värderingar. Andreas har under morgonen varit i kontakt med klubben, informerat om vad som inträffat och bett om ursäkt. Oavsett bakgrund ska en situation likt denna inte uppstå och i diskussion med Andreas har vi en samsyn på detta. Vi vill å klubbens vägnar be om ursäkt till alla supportrar, samarbetspartners och försäkra alla om att vi tillsammans arbetar för ett bättre samhälle på alla plan, säger klubbdirektör Joel Sandborg.

Helsingborgs IF:s representanter kommer inte att uttala sig vidare om händelsen.