Skip to content

OBOS-medlemmar erbjuds 25% rabatt på biljetter till Superettan

Superettans Presenting partner OBOS erbjuder i samverkan med Superettan OBOS-medlemmar att se alla matcher i Superettan med 25% rabatt.

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare och är sedan 2019 officiell partner till Svensk Elitfotboll. Sedan 2020 är OBOS även presenting partner till Superettan. Just nu erbjuder OBOS sina medlemmar i OBOS medlemsprogram 25% rabatt på biljetter till Superettan. Rabatten gäller för max fyra biljetter per OBOS-medlem samt per match i Superettan. 
Ta del av erbjudandet här!

Ett medlemskap innebär bland annat att du får förtur när du ska köpa en bostad hos OBOS, samt massvis med andra förmåner inom nöjen, upplevelser och evenemang. Läs mer om OBOS medlemsprogram här. 

OBOS, som samarbetar med elitfotbollen både på herr- och damsidan, tar en tydlig position i viktiga samhällsfrågor där bland annat 10% av företagets vinst under namnet ”OBOS ger tillbaka” går till olika samhällsbyggande insatser.

Erbjudandet gäller tills vidare, från och med hemmamatchen mot GIF Sundsvall den 3 oktober, för matcher i Superettan och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.