skip to Main Content

Nils Arvidsson tillbaka i HIF

Helsingborgs IF och Venezia FC är överens om att avbryta Nils Arvidssons låneavtal. Den 18-årige målvakten är tillbaka i Helsingborg och har tecknat ett nytt treårskontrakt med HIF.

Nils Arvidsson lånades i somras ut till italienska Serie A-klubben Venezia FC där han mestadels spelat för klubbens U19-lag samtidigt som han tränat och vid tillfällen även suttit på bänken med A-laget. Nu är klubbarna överens om att avbryta lånet. Målvakten är hemma i Helsingborg och har tecknat ett nytt treårsavtal med HIF.

– Det känns otroligt skönt att komma hem till Helsingborg och Olympia där man alltid känner sig välkommen. Jag tar med mig många lärdomar från äventyret i Italien men framförallt att jag har fått känna på hur det är på den högsta nivån och vad som krävs där. Nu ser jag framemot att dra igång den nya säsongen i allsvenskan, göra mitt bästa för att hjälpa laget och utvecklas ännu mer som spelare, säger 18-åringen.

– Nils är en stor talang och trots att låneperioden i Venezia FC inte blev som han hoppats på har han samlat på sig nyttig erfarenhet utomlands i en stor liga. Han kommer tillbaka till oss som en bättre målvakt än han var när han lämnade och vi är väldigt glada över att han är tillbaka i HIF, säger sportchef Andreas Granqvist.

Vi hälsar Nils varmt välkommen tillbaka till HIF!