skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Max Lindén lämnar HIF

Efter sju år i klubben går Max Lindén, som under 2021 varit huvudtränare för P17-laget, vidare i karriären.

Max Lindén har tillhört HIF:s ungdomsakademi i sju år och har haft en väldigt lyckad säsong med P17-laget i år när han ledde dem till serieseger och SM-final. Nu väljer han dock att fortsätta karriären i Halmstads BK.

– Efter sju år i HIF har det blivit dags för mig att lämna. Under alla dessa år har jag gett 100% för klubben och aldrig lämnat något åt slumpen. Jag vill tacka alla i föreningen, ansvariga, kollegor, ledare och spelare som jag har haft äran att jobba med under min tid här. Jag vill också rikta ett extra tack till Jonas Ohlander som var min chef i 6 år och som såg till att jag fick möjligheten att arbeta med fotboll på heltid. Mina år här har varit fantastiska och jag har utvecklats enormt mycket. Nu går jag vidare och får möjligheten att arbeta med äldre spelare som är närmare ett A-lag, säger han.

– Max har varit en väldigt uppskattad tränare och kollega som alltid tagit stort ansvar och gjort sitt yttersta för att vi ska utvecklas som akademi. Med sitt noggranna sätt och sin taktiska kunskap går han en ljus framtid till mötes. Vi är glada över att ha haft honom hos oss och önskar honom lycka till, säger akademichef Mikael Dahlberg.

Vi tackar Max för hans insatser för klubben och önskar stort lycka till i kommande uppdrag!