skip to Main Content

Mattias Thynell ny säljare företagsmarknad

Vi hälsar Mattias Thynell varmt välkommen till HIF. Han tillträder sin tjänst som säljare företagsmarknad den 1 juni.

Mattias Thynell kommer närmast från en tjänst som privatrådgivare på bank. Sitt arbete har han kombinerat med att vara handbollsproffs i OV Helsingborg och har varit aktiv inom sporten under hela sitt liv. Efter att ha spelat i ett par svenska klubbar flyttade han till Danmark där han bodde och spelade i fem år innan flytten till hemstaden Helsingborg 2020. Den första juni tillträder han sin heltidstjänst som säljare företagsmarknad på Helsingborgs IF.

– Det har blivit dags för nästa steg och jag tycker att det ska bli roligt att få vara med på den resa som HIF just nu gör. Det jag ser mest framemot är att komma ut till företagen och känna på pulsen, säger Mattias och fortsätter:

– HIF är kultur och ett flaggskepp för Helsingborg som alla i staden på något sätt har koll på och följer oavsett om man är fotbollsintresserad eller inte. Jag är en sportkille som brinner för affärer så jag såg en möjlighet att fortsätta arbeta med idrott och drivas av resultat.

I sin roll kommer Mattias dels att ansvara för att utveckla och skapa relationer med befintliga partners samtidigt som en stor del av uppdraget blir att bearbeta nya partners till föreningen.

– I den ambitiösa, kommersiella tillväxtresa som vi är inne i får vi in en person med hög energi och motivation samt drivkraft för att göra affärer och skapa resultat. Vi är väldigt glada att välkomna honom in i HIF-familjen, säger HIF:s vice klubbdirektör Reda Chahrour.

Vi hälsar Mattias varmt välkommen till HIF!