skip to Main Content

Matchens förening: Ramlösa Södra IF

Ramlösa Södra IF är matchens förening på måndag när HIF tar emot IFK Norrköping på Olympia. Vi hälsar föreningens medlemmar varmt välkomna till Olympia!

Ramlösa Södra IF grundades 2007 som en fusion av flera historiska klubbar från den södra delen av Helsingborg: Hästhagen, Drott, HBIS, Skogen och Ramlösa BOIS. Idag finns 350 aktiva medlemmar mellan 5 och 22 år fördelade på 28 lag. Herrlaget spelar i division 5 och har en snittålder på 18 år.

– I RSIF har vi fantastiskt duktiga och engagerade ledare. Vi fokuserar på utbildning, utveckling och värdesätter prestation före resultat. Vi jobbar långsiktigt och har tålamod med våra egna unga talanger som en dag ska representera vårt seniorlag. Idag har vi 99% egna spelare i vår seniortrupp som är fostrade i RSIF, detta är vår väg. Dessutom är alla välkomna till RSIF oavsett förutsättningar och vi tar ett stort socialt ansvar. Detta är saker som gör oss stolta över vår förening, säger Mikael Möller, klubbchef och A-lagstränare.

Ramlösa Södra IF:s spelare födda 2012 kommer att gå in på plan samband med lineup medan spelare födda 2009 kommer vara fanbärare samt ta hand om den stora HIF-flaggan i mittcirkeln.

Vi hälsar Ramlösa Södra IF varmt välkomna till Olympia!