skip to Main Content

Låna böcker & matchbiljetter på bibliotek

Höstens succé med utlåning av matchbiljetter till ungdomar under 20 år fortsätter även denna säsongen, nu med ett nyförvärv.

Under förra säsongen introducerade vi ett samarbete med biblioteken i Helsingborg där man kunde låna matchbiljetter till herrarnas hemmamatcher. Under den kommande säsongen fortsätter vi samarbetet och utökar också med Höganäs Bibliotek. Under säsongen finns biljetter därmed tillgängliga för utlåning på Stadsbiblioteket, Drottninghögs bibliotek och Höganäs Bibliotek.

– Vi läste om detta spännande samarbete under hösten och hoppades att få kunna erbjuda även våra besökare detta. Därför är vi nu oerhört glada att vi inom Familjen Helsingborg kan få erbjuda även biblioteksbesökare i Höganäs möjligheten att låna matchbiljetter till HIF:s matcher i Superettan. Vi ser många positiva effekter av detta samarbete mellan två olika verksamheter där vi trots allt har många likheter som förenar oss i form av att vi är naturliga mötesplatser i samhället där vi tillsammans kan vi nå ut till fler och skapa förutsättningar för dagens unga och deras framtid, säger Anna Wingårdh, biblioteksstrateg Höganäs Bibliotek.

Så lånar du matchbiljetter:Barn och unga under 20 år får ”låna” max 2 biljetter till en av höstens matcher. Helt kostnadsfritt. Du behöver alltså bara ha ett lånekort.

– Biljetterna finns tillgängliga på Stadsbiblioteket, Drottninghögs bibliotek och Höganäs Bibliotek

– Biljetten ger dig tillträde till en av HIF:s kommande allsvenska hemmamatcher och behöver inte återlämnas (eftersom den blir förbrukad).

– Du kan inte låna en matchbiljett innan biljetter släppts till den specifika matchen.

– Låntagaren behöver ett giltigt lånekort hos Bibliotek Helsingborg.

– Låntagaren är under 20 år.

– Först till kvarn gäller.

– Endast utlåning via de fysiska biblioteken. Biljetterna kan alltså inte bokas via webb eller telefon.

– Det finns inga krav på att låna en bok men passa gärna på!

– Biljetterna kan inte återlämnas eller bytas efter genomfört lån.

– Barn under 10 år måste komma i sällskap av vårdnadshavare.

– Håll utkik på HIF.se för aktuell tid och dag för matcher då detta kan komma att ändras.