Skip to content
Foto: Linda Carlsson

Julia Jonassen lämnar HIF

Helsingborgs IF meddelar att Julia Jonassen lämnar efter två år i föreningen. Hon spelade totalt 35 matcher och gjorde nio mål.

Julia Jonassen kom till HIF inför säsongen 2022 och gjorde under sitt första år tre seriemål när laget vann division 3 och sedermera avancerade i seriesystemet. Under den gångna säsongen spelade hon sammanlagt 18 matcher och gjorde två mål varav ett i seriespelet.

– Ett stort varmt tack till HIF för den här tiden. Tack alla fantastiska spelare, ledare och supportar som stöttat mig och laget. Nu tar jag av hälsoskäl en paus för att försöka få ordning på mina återkommande bihåleproblem. Jag önskar er alla ett stort lycka till framöver och kommer att följa er med spänning, säger hon.

– Julia har under två säsonger varit med och bidragit till två avancemang och härlig energi i truppen. Hon har samtidigt haft en hel del otur med sjukdom under tiden hos oss men alltid bidragit till truppen. Vi önskar Julia lycka till och tackar för hennes tid i HIF-tröjan, säger Kristoffer Schönbeck, huvudtränare dam samt sportsligt ansvarig för F17- & damlag.

Vi tackar Julia för tiden i föreningen och önskar lycka till i framtiden!