skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Isabel Aguilar och Mia Westerblad tar paus från fotbollen

Isabel Aguilar och Mia Westerblad väljer att ta en paus från fotbollen för att fortsätta sin satsning på futsal. Klubben och spelarna kommer fortsätta att ha en god dialog och förhoppningsvis har vi inte sett dem i HIF-tröjan för sista gången.

Mia Westerblad och Isabel Aguilar stod tillsammans för 36 mål i HIF:s debutsäsong 2021 och var en stor bidragande faktor till lagets framgångar under året. Inför året har spelarna valt att pausa fotbollen för att helhjärtat satsa på futsal, som de spelat parallellt med fotbollen under säsongen.

– Vi vill tacka Isabel för hennes fina insatser i HIF-tröjan. ”Isa” har sedan starten i HIF varit tydlig med att futsal är det mest prioriterade och i samband med ökade landslagsläger och ett EM som väntar blir kombination svår. Hennes prestationer har varit en stor bidragande faktor till vårt sportsliga resultat 2021 och varit en del av ett historiskt år i Helsingborgs IF, säger huvudtränare Kristoffer Schönbeck och fortsätter:

– Vi vill tacka Mia för hennes insatser både på och utanför planen. Precis som Isabel har Mia varit tydlig med att futsal varit prioriterat. Mia har varit en stor bidragande faktor med sin erfarenhet och prestationer till vårt historiska 2021.

Spelarna har även varit föredömen för våra yngre flicklag och alltid varit goda representanter i den rödblå tröjan. Vi önskar dem lycka till och hoppas på en återkomst i HIF!