skip to Main Content
Foto: Casper Johansson

Information om träningar med HIF:s ungdomslag

Nu kan du prova att träna med våra ungdomslag. Nedan finns information om träningar för såväl pojkar som provträningar för F17 och inskrivning för nya flickspelare.

F17 – Provträning
Från och med vecka 42 öppnar vi upp för provspel i vårt F17-lag för spelare födda 2007-2008. Du ska anmäla ditt intresse via mejl till kristoffer.schonbeck@hif.se och/eller anders.ljung@hif.se.

Vi önskar följande information i ditt mejl:
Fullständigt namn, ålder, position och klubb

Inskrivning – Flickor födda 2014-2017
Datum: Söndagen den 23 oktober
Tid: 10:30-12:00
Plats: Teknikhallen A, Olympia

Anmälan görs via mejl till Carina.lb@hif.se.
Kontaktperson: Carina.lb@hif.se mobil: 0704-86 52 99

Pojkar
Om du är intresserad av spela i något av HIF:s äldre pojkslag finns det nu en möjlighet att träna med oss.

Pojkar födda 2007-2011
Vi tar emot spelare som vill träna fr.o.m v.45 (efter seriespelet är slut). För att vara säker på att du ska kunna träna med våra lag ska du ha anmält dig innan den 30 oktober. Anmälan sker här!

Allmänna riktlinjer
Innan du anmäler dig vill vi att du själv pratar med din nuvarande förening och berättar att du kommer kontakta oss. När du anmält dig kommer HIF kontakta din nuvarande förening och informera att du har hört av dig till oss och att du under en period kommer att träna med HIF. Normalt är du med på två till fyra träningspass, i vissa fall kan träningsperioden förlängas med ytterligare några pass. Efter sista träningen ger våra ledare dig feedback på träningsperioden.

Vi återkommer till dig under v. 44 med datum för träningarna.

Är du intresserad av att börja spela i något av våra yngre lag så ber vi dig kontakta ansvarig lagtränare för den åldersgruppen. Vi tar emot spelare i mån av plats.