Skip to content
Foto: Bildbyrån

Inför träningslägret i Marbella

Imorgon, torsdagen den 24 februari, reser HIF:s herrlag till träningsläger i spanska Marbella. Nedan finns mer information inför lägret.

Matcher
På lägret kommer laget att spela två matcher. Den planerade matchen mot SK Brann ställs in på grund av att det norska laget varit tvungna att ställa in sitt träningsläger. Istället möter HIF norska Tromsö IL måndagen den 28 februari klockan 17:00 och finska FC Honka lördagen den 5 mars klockan 15:00. Båda matcherna spelas på Marbella Football Center.

Trupp
Alexander Nilsson [mv] Kalle Joelsson [mv] Nils Arvidsson [mv] Leo Jansson
Ravy Tsouka
Ali Suljić
Casper Widell
Charlie Weberg
Jakob Voelkerling Persson
Emil Hellman
Viljormur Davidsen
Adam Kaied
Benjamin Acquah
Brandur Hendriksson
Ervin Gigović
Lucas Lingman
Sumar Almadjed
Victor Göransson
Vilgot Carlsson
Viktor Lundberg
Dennis Olsson
Joseph Amoako
Rasmus Jönsson
Taha Ali
Wilhelm Loeper
Anthony van den Hurk
Assad Al Hamlawi
Rasmus Karjalainen

Anders Lindegaard väntar tillökning i familjen och kommer att fortsätta sin rehabilitering på hemmaplan.
Victor Blixt stannar hemma och inleder rehabiliteringen av sin nyopererade fot.
Andreas Landgren är i en viktig rehabfas och tillsammans med honom har vi kommit överens om att han fortsätter sin rehabilitering på hemmaplan.

Kommentarer från huvudtränare Jörgen Lennartsson
– Det är roligt att tre ungdomar får chansen att följa med på lägret. Vi har haft en hel del uppe i både träning och match. Många har gjort bra ifrån sig men utifrån positioner och det vi fått se har vi valt att ta med Leo, Ervin och Vilgot.

– Lägret blir viktigt både utifrån att vi vill bygga vår laganda ännu starkare men också för att vi vill utveckla vårt spel. Det kommer också väldigt lägligt efter väldigt mycket och hård träning. Totalt kommer vi att genomför 13 träningspass, varav elva på fotbollsplanen, och spela två matcher mot internationellt motstånd vilket såklart är kul.

– Några spelare kommer att köra rehab i Spanien. Jakob Voelkerling Persson och Victor Göransson kommer att fortsätta sin precis som Sumar. Anthony van den Hurk fick en fotledsskada på träningen i tisdags och kommer att inleda träningslägret med en rehabperiod. Han är inte aktuell för den första matchen men vi förhoppningsvis blir den frånvaron inte allt för lång. Övriga spelare är fit för fotbollsträning.