skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Inför HIF – Göteborgs DFF

Lördagen den 22 april klockan 13:00 tar HIF emot Göteborgs DFF på Olympia. Nedan finns mer information inför matchen.

Förutsättningar
HIF ett av fyra lag som inlett division 2 västra Götaland med att vinna båda sina inledande matcher. Göteborgs DFF förlorade premiären mot Stafsinge IF med 4-3 innan man i den andra omgången besegrade Eskilsminne FF med 3-2. Linn Joelsson har gjort tre mål och är efter två omgångar lagets bästa målskytt.

Sanna Nilsson, som varit långtidsskadad, börjar närma sig sin comeback men är inte redo för denna match. Alma Larsson och Alva Frisk är fortsatt skadade. Även Ebba Manglind missar matchen på grund av knäskadan som henne utanför även i den förra omgången. Glädjande är dock att Stephanie Petersson är tillbaka efter problem med ett knä.

Matchtrupp
1. Hannah Tegestål (mv)
2. Anna Andersson
3. Johanna Andersson
5. Josefine Wiksell
7. Cornelia Rahmberg
9. Tilda Jonhag
13. Inez Gertsen
14. Emma Krantz
17. Rebecka Winroth
18. Tilde Wahrenberg
19. Julia Jonassen
20. Emma Sternberg
21. Maya Waltersson
22. Agnes Eklöf
23. Izabelle Wahlstedt
26. Stephanie Petersson

Huvudtränare Kristoffer Schönbeck
– Planen med Sanna Nilsson är att hon ska vara redo för spel nästa helg. Ebba Manglind är i stegring på plan och går förhoppningsvis i full träning under slutet av nästa vecka. Alma Larsson har en bit kvar och Alva Frisk är i träning.

– GDFF har ett par spetsiga spelare framåt så vi förväntar oss en tuff match. Vi behöver få till vårt presspel både i det höga och låga försvarsspelet. Samtidigt som vi har några idéer hur vi kan slå ut deras höga försvarsspel. I slutändan gäller det att vi är modiga i vårt spel och sätta vår prägel på matchen här hemma på Olympia.

Publikinformation
Entré
Våra fantastiska partners (se listan nedan) bjuder hela säsongen på entrén till damernas seriematcher. I hemmapremiären var 591 personer på plats, den siffran vill vi gärna slå. Vill ni stötta vår damsektion kan ni enkelt göra det genom att swisha ett valfritt belopp till 123 633 62 18.

Endast entré Ö1 är öppen och samtliga hänvisas till Östra Nedre, det vill säga sektion 21-26. Entrén öppnar klockan 11:00.

Kiosk & toalett
Kiosker och toaletter finns öppna.

Måljakten – Enkelt sätt att stötta HIF på
Att gå med i måljakten går snabbt och är ett enkelt sätt att stötta HIF på. Välj om du vill bidra med 1, 2, 5, 10, 20, 50 eller 100kr per mål som HIF:s representationslag gör i tävlingsmatcher samt om du vill vara anonym eller om ditt namn ska finnas med i listan nedan. Sedan är din registrering kvar tills du avregistrerar dig.

Läs mer och kom igång här!

Intern skytteliga
Tilde Wahrenberg – 3 mål
Ebba Manglind – 1 mål
Josefine Wiksell – 1 mål
Maya Waltersson – 1 mål
Rebecka Winroth – 1 mål
Tilda Jonhag – 1 mål


Vi bjuder på entrén till damernas matcher hela säsongen
Beat Diabetes
Öresundskraft
AKEA
Lindengruppen
Whilborgs
Boxon
OBOS
RSA-Gruppen
Solid Försäkring
Baker Tilly
Kickos AB
Klimat Transport & Logistik
SP Chark
WANS Transport