Skip to content

HIF välkomnar 8 säsongskortsinnehavare till Olympia på söndag

Efter dialog med officiella supporterföreningar har Helsingborgs IF tagit beslutet att tillåta 8 säsongskortsinnehavare inträde på Olympia från och med söndagens hemmamatch mot AFC Eskilstuna tills dess att restriktionerna förändras.

– Vi hade önskat att ha alla våra säsongskortsinnehavare på plats för att stötta laget och är övertygade om att vi hade kunnat genomföra arrangemanget på ett smittsäkert sätt utifrån den plan vi tagit fram. Tyvärr är det i dagsläget inte möjligt men vi är oerhört glada att kunna få hit åtta lyckligt lottade per match som kommer att ge 110% i 90 minuter för att hjälpa laget till tre poäng, säger klubbdirektör Joel Sandborg.

Vi kommer att lotta klockan 9:00 fredagen den 30 april och kontakta de fyra lyckliga vinnarna via telefon på det telefonnummer som man själv registrerat i våra system klockan 11:00. Alla som köper säsongskort innan klockan 8:30 på fredagen är med i utlottningen.

KÖP SÄSONGSKORT 2021 HÄR!

De fyra säsongskortsinnehavarna kommer att få ta med sig varsin säsongskortsinnehavare att se matchen med. Man kommer inte kunna ta med sig någon som inte har säsongskort. Publiken kommer att hålla till på den östra läktaren och kommer att få information gällande entré i samband med att man meddelas att man fått en plats.

Frågor hänvisas till biljett@hif.se.