Skip to content
Foto: Bildbyrån

HIF tecknar A-kontrakt med Adam Kaied

Helsingborgs IF och mittfältaren Adam Kaied är överens om ett kontrakt som gör att han permanent flyttas upp till A-laget. Avtalet sträcker sig över säsongen 2023.

Adam Kaied kom till HIF som 10-åring och har gått igenom hela klubbens ungdomsverksamhet. I januari 2020 gjorde han sin A-lagsdebut i en träningsmatch mot danska Odense. Tävlingsdebuten kom i cupmatchen mot BK Häcken tidigare i år och därefter har han spelat fyra seriematcher varav två från start. Nu står det klart att 19-åringen tecknat A-kontrakt till och med säsongen 2023.

– Jag är såklart glad och stolt över att ha ett A-lagskontrakt med HIF, klubben jag spelat i sen jag var liten. Nu ser jag framemot att spela fler matcher och fortsätta utvecklas, säger 19-åringen.

– Adam är en väldigt talangfull spelare som har framtiden för sig men redan nu visat att han kan vara med och konkurrera om en plats i startelvan. Vi är väldigt glada över att ha honom hos oss och ser framemot att följa hans fortsatta utveckling, säger sportchef Andreas Granqvist.

Vi gratulerar Adam till det nya kontraktet och ser framemot att fortsatt få se honom i den rödblåa tröjan!