Skip to content
Foto: Linda Carlsson

HIF söker matchpersonal 2024

En ny säsong väntar och därmed söker Helsingborgs IF personal till våra matcharrangemang på Olympia.

Servicevärd
Som servicevärd träffar du många människor som behöver hjälp av olika karaktär. Det är därför viktigt att du har ett bra bemötande, är vänlig, kan hantera olika situationer under stress, har ett bra tålamod och kan inge ett lugn. Dina arbetsuppgifter kan dock variera beroende på din placering på arenan. Vi behöver främst hjälp i samband med matcherna för vårt herrlag men det finns även behov vid damlagets matcher, träningsmatcher och det kan även vara aktuellt att jobba om Dam- eller U21-landslaget spelar på Olympia.

Servicevärdarna är en del i det övergripande säkerhetsarbetet, men ska inte förväxlas med säkerhetsarbete. Ordningsstörningar hanteras av utbildade ordningsvakter.

Inpassering
Som inpasseringspersonal är du med och skannar/kontrollerar biljetter vid entréerna och ser till att endast behöriga kommer in på rätt läktare. Som person ska du vara trevlig och hjälpsam samt tycka om att möta många nya människor.

Ersättning
Ersättning varierar beroende på uppdraget. Utöver ersättningen erhålls mat och dryck under arrangemanget.

Övrigt
Av att vara en del av HIF:s matchorganisation får du bra arbetslivserfarenhet och träffa väldigt mycket folk, såväl arbetskamrater som besökare. Olympia är en av Helsingborgs största mötesplatser med alla olika målgrupper. Förutom våra matchtillfällen anordnar vi en kickoff innan säsongsstarten samt en avslutning efter sista matchen för dem som varit en del av matchorganisationen under säsongen.

Anmälan
Vid intresse kontakta arrangemang@hif.se. Skriv om du är intresserad av att hjälpa föreningen som event- eller inpasseringspersonal. Vi önskar att du hör av dig senast den 4 mars.