Skip to content
Foto: Bildbyrån

HIF söker mångsidig kommunikatör för sommarvikariat

Är du en social och utåtriktad kommunikatör som brinner för såväl text som foto, film och fotboll? Då kan du ha Helsingborgs IF som din arbetsgivare i sommar!


Vi söker dig som är van vid att arbeta med kommunikation och njuter av en varierande vardag. Du ska ha erfarenhet av arbete i sociala medier, WordPress och Photoshop. Kan du även redigera rörlig bild är det meriterande.
Låter det lockande att bli en del av Helsingborgs IF? Du kan läsa mer om tjänsten och vad vi söker här under.

Din ansökan mejlar du till rc@hif.se.

Kommunikatör till Helsingborgs IF

Kort om tjänsten

I rollen som kommunikatör är du en viktig pusselbit som binder samman föreningen med medlemmar, partners, supportrar, media och andra intressenter. Du ansvarar för att producera innehåll till klubbens digitala kanaler, ha en god dialog med media och kommunicera om det som händer i och runt föreningen.

Om företaget

Helsingborgs IF är en medlemsägd förening och ett av landets största idrottsvarumärken. Kärnverksamheten är fotboll där vi har ett allsvenskt herrlag och ett damlag på frammarsch i division 3 samt en femstjärnig pojkakademi och en flicksektion. Våra inlägg i sociala medier har flera miljoner exponeringar varje månad och skapar stort engagemang bland intressenterna.

Mer om tjänsten

Detta är ett omväxlande och självständigt arbete där ingen timme är den andra lik. Du förväntas närvara vid lagens hemmamatcher, föreningens nätverksträffar, träningar där medialt intresse finns och i största möjliga mån även herrlagets bortamatcher. Detta gäller både kvälls- och helgarbete. I arbetet ingår även förberedelser och iordningställande av arrangemang kopplat till klubbens åtaganden på Olympia. Du förväntas vara tillgänglig stora delar av dygnet och redo för att oväntade händelser kan inträffa som kräver kort reaktionstid.

Din profil

Du har en färdig eller pågående utbildning inom kommunikation samt erfarenhet av arbete i såväl WordPress som Adobe Photoshop. Kunskap inom Microsofts Office-program är också ett krav. I din roll är du duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift samt kreativ och lösningsorienterad. Som person är du prestigelös, har god social kompetens och gillar att bygga relationer. Vi ser det som meriterande om du har en relation till Helsingborgs IF, känner till föreningens historia och spelare samt brinner för att vinna utanför de kritade linjerna. Vi prioriterar egenskaper som självständighet, stort eget driv och ansvarstagande i den profil som vi söker.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att maila Reda Chahrour snarast möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Reda Chahrour på rc@hif.se.

Har du eget bolag och vill arbeta som konsult under denna period är du också välkommen att kontakta oss.

Anställningsomfattning: Heltid.
Lön: Fast lön.
Anställningsform: Sommarvikariat till och med den 31 juli.
Tillsättning: Omgående.
Tjänstgöringsort: Helsingborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Olympia.