skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

HIF söker event- & inpasseringspersonal

Inför säsongen 2023 söker vi personal till våra matcharrangemang på Olympia. För tillfället söker vi främst event- och inpasseringspersonal.
Eventpersonal
Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt evenemangsområde. Du som person tycker om att jobba med människor och framförallt med barn då många av våra minsta supportrar hänger här innan match. Du ser till att våra besökare har det bra, är behjälplig vid frågor och kanske blir just du ansvarig över någon av våra roliga stationer på området. Området öppnar en timme innan avspark och sedan är det full fart tills matchen drar igång. Evenenmangsområdet har stående inslag i form av besök av vår maskot Rio-Nalle samt en station för ansiktsmålning, speed shooting, fotbollsdart och andra stationer.
Inpassering
Som inpasseringspersonal är du med och skannar biljetter vid entréerna och ser till att endast behöriga kommer in på rätt läktare. Som person ska du vara trevlig och hjälpsam samt tycka om att möta många nya människor.
Ersättning
Event- och inpasseringspersonal får en ersättning som varierar beroende på uppdraget. Utöver ersättningen erhålls mat och dryck under arrangemanget.
Övrigt
Av att vara en del av HIF:s matchorganisation får du bra arbetslivserfarenhet och träffa väldigt mycket folk, såväl arbetskamrater som besökare. Olympia är en av Helsingborgs största mötesplatser med alla olika målgrupper.
Förutom våra matchtillfällen anordnar vi en kickoff innan säsongsstarten samt en avslutning efter sista matchen för dem som varit en del av matchorganisationen under säsongen.

Anmälan

Vid intresse kontakta arrangemang@hif.se. Skriv om du är intresserad av att hjälpa föreningen som event- eller inpasseringspersonal.