Skip to content

HIF förlänger med Charlie Weberg

Helsingborgs IF är överens med Charlie Weberg om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2023.

Charlie Weberg har varit i HIF sedan han var 12 år gammal. Genom ungdomslagen tog han sig upp i A-laget inför säsongen 2017. Han spelade 22 seriematcher när HIF 2018 vann Superettan och har sammanlagt gjort 63 tävlingsmatcher för klubbens A-lag. Nu står det klart att det blir en fortsättning i klubben.

– Det känns fantastiskt att förlänga med klubben jag spelat i så länge. Det känns som att jag utvecklades bra under förra året och jag har gjort en bra vår här men det är många matcher kvar och mycket kvar att jobba för. HIF betyder jättemycket för mig. Jag kom hit som 12-åring och har sedan dess varit väl omhändertagen av alla i föreningen. Det betyder jättemycket att få fortsätta i klubben, säger 23-åringen.

Sportchef Andreas Granqvist är glad att kontraktet nu är skrivet.
– Charlie har varit här i elva år och är en egen produkt som vi såklart är glada över att ha kvar i klubben. Han har spetsegenskaper och har efter sin utlåning till GAIS förra året tagit stora steg i sin utveckling men också mognat mycket som person, säger han.

Vi gratulerar Charlie till det nya kontraktet och ser framemot att följa hans fortsatta utveckling i HIF-tröjan!