skip to Main Content

HIF erbjuder gratis ryggsäck till alla förstaklassare i regionen

Mitten av augusti innebär förväntas- och känslofyllda dagar för alla som ska börja i årskurs ett. Ett barns första skoldag är ett speciellt ögonblick och den första skolväskan man bär är ofta något man minns. Därför delar Helsingborgs IF nu ut gratis HIF-ryggsäckar till regionens blivande förstaklassare.

– Att börja i årskurs ett är speciellt och vi är många som kan minnas tillbaka på den blandade känslan av nervositet, glädje och förväntan. Vi är därför stolta och glada över att kunna starta detta initiativ som vi hoppas ska bli återkommande vid skolstart varje år. För oss är det en självklarhet att alla förstaklassare främst ska ha en helt ny väska men givetvis ska den även ha HIF-emblemet på sig, säger HIF:s vice klubbdirektör Reda Chahrour.

Ryggsäckarna kan hämtas i Olympiashopen med start från hemmamatchen mot Örgryte IS tisdagen den 8 augusti. Shopen har öppet från 17:00 och det enda du behöver är intyg om att ditt barn är fött 2016.

Shopen har även extraöppet för utlämning av väskor 14-17 onsdagen den 9 augusti samt 10-13 torsdagen den 10 augusti. Olympiashopen finns belägen på den södra sidan av Olympia (mot Filbornavägen och Olympiaskolan). Klicka här för att hitta hit!

Vi har ett stort antal väskor men reserverar oss för att de kan ta slut. Först till kvarn gäller!