Skip to content

HIF bortabesegrade Höganäs BK

Maya Waltersson stod för fyra av målen i 10-0-segern borta mot Höganäs BK.

Maya Waltersson inledde målskyttet efter assist av Ebba Manglind. Sedan var det, som så många gånger förr, Johanna Andersson som spelade fram sin mittbacksplatsen Josefine Wiksell till 2-0.

Waltersson hann göra sitt både andra och tredje mål innan domaren blåste av för halvtidspaus. Även Tilde Wahrenberg och Emma Krantz skrev in sig i målprotokollet under den första halvan av matchen som slutade med en 6-0-ledning.

Precis som i den första inledde Waltersson målskyttet även i den andra halvleken. Ida Vahtera gjorde sedan sitt sjunde mål för säsongen när hon satte dit 8-0.

Tilda Jonhag byttes in och gjorde även hon mål innan Julia Jonassen, som hoppade in inför den andra halvleken fastställde slutresultatet till 10-0.