skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Helsingborgs IF söker en Försäljningsansvarig Företagsmarknad

Är du en driven person med erfarenhet av försäljning och ledarskap som är duktig på att vårda relationer? Då kan Helsingborgs IF vara din nästa arbetsgivare. Vi söker en erfaren Försäljningsansvarig Företagsmarknad att förstärka vår marknadsavdelning med.


Vi söker dig som är erfaren och driven säljare med ledaregenskaper. Du ska vara självgående och utåtriktad, gilla att arbeta i ett högt tempo och har en strävan att tävla varje dag.

– Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att utveckla och vidga vår rättighetsportfölj. Vårt hållbarhetsarbete har breddats och innehåller årligen cirka 300 aktiviteter i Helsingborg. Med en femstjärnig ungdomsakademi, välutvecklad flick- & damsatsning, ett herrlag i elitfotbollen och ett starkt näringsliv är vi idag en förening på frammarsch som ska fortsätta sin resa uppåt. Under de senaste åren har vi utvecklat vårt affärsnätverk, ökat antalet partners samt ökat intäkterna. Därför är vi glada att växa och söker nu dig som vill fortsätta uppbyggnaden av en av Sveriges redan största idrottsvarumärken, säger Reda Chahrour, kommersiell chef i Helsingborgs IF.

Låter det lockande att bli en del av Helsingborgs IF? Du kan läsa mer om tjänsten och vad vi söker här under. Din ansökan mejlar du till rc@hif.se.

Försäljningsansvarig Företagsmarknad till Helsingborgs IF

Kort om tjänsten
I takt med att föreningens företagsmarknad och affärsnätverk växer vill vi nu förstärka och fortsätta utveckla vår marknadsavdelning. Du kommer att arbeta i en förening med ambitiösa tillväxtmål. Du ansvarar för att utveckla relationer och affärer med befintliga partners men en stor del av ditt uppdrag kommer vara att arbeta med uppsökande och bearbetning av nya partners till föreningen. Du kommer att tillhöra en marknadsavdelning som ständigt strävar mot att skapa nya intäktskällor.

Du kommer även att vara med och bygga upp en försäljningsorganisation över tid.

Om föreningen
HIF har en stark position och är ett av regionens största varumärken med ett stort antal samarbetspartners och fungerande affärsnätverk för regionens företag.

Efter en framgångsrik tid med växande affärsnätverk och fler samarbetspartners vill vi nu fortsätta utveckla vår affärsmodell till en ännu mer innovativ och nytänkande paketering där du kommer vara en viktig del i detta arbete. Helsingborgs IF har en bred rättighetsportfölj som är i toppen av fotbollssverige. Vi har en digital & modern arena med nya, stora och fräscha faciliteter. Två stora VIP-restauranger, ett stort och välfungerande affärsnätverk samt ett brett samhällsengagemang gör oss till en attraktiv samarbetspartner för såväl lokala som nationella partners.

Mer om tjänsten

I rollen som försäljningsansvarig ska du utveckla relationer och affärer med befintliga partners men en stor del av ditt uppdrag kommer vara att arbeta med uppsökande och bearbetning av nya partners till föreningen. Detta är ett omväxlande och självständigt arbete där du får chansen att driva säljprocessen. Du förväntas närvara vid representationslagens hemmamatcher och de olika företagsevents som klubben genomför med sitt affärsnätverk, både kvällar och helger. I arbetet ingår även förberedelser och iordningställande av arrangemang och event kopplat till föreningens åtaganden både på och utanför Olympia.

Resultatansvar med tydliga mål ingår i tjänsten och du rapporterar direkt till HIF:s kommersiella chef.

Din profil
Du har dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), ledaregenskaper, viljan och förmågan att utveckla verksamheter, affärer och nå uppsatta mål. Du brinner för att arbeta med försäljning och vara en del av ett team. Som person är du prestigelös, självgående med stort driv av att vilja vinna och en tydlig ledare. Du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift och har en stor portion av mod. Du har en god social förmåga och är en duktig nätverksbyggare. Vi ser det som meriterande om du redan nu har goda relationer och ett stort nätverk bland regionens företag. Vi prioriterar egenskaper som självständighet, stort eget driv och ansvarstagande i den profil som vi söker.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att mejla Reda Chahrour snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Reda Chahrour på rc@hif.se.

Anställningsomfattning: Heltid.
Lön: Fast lön med rörlig del.
Anställningsform: 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsort: Helsingborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Olympia.