skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Helsingborgs IF söker en Account Manager

Är du en driven person med erfarenhet av försäljning som är duktig på att vårda relationer? Då kan Helsingborgs IF vara din nästa arbetsgivare. Vi söker en erfaren säljare att förstärka vår marknadsavdelning med.


Vi söker dig som är erfaren och driven säljare. Du ska vara självgående och utåtriktad, gilla att arbeta i ett högt tempo och har en strävan att tävla varje dag.

– Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att utveckla och vidga vår rättighetsportfölj. Vårt hållbarhetsarbete har breddats och innehöll under 2021 cirka 260 aktiviteter i Helsingborg. Med en femstjärnig ungdomsakademi, välutvecklad flick- & damsatsning, ett herrlag i Allsvenskan och ett starkt näringsliv är vi idag en förening på frammarsch som ska fortsätta sin resa uppåt. Vi söker nu dig som vill fortsätta uppbyggnaden av en innovativ och nytänkande sportmarknadsavdelning, säger Reda Chahrour, kommersiell chef i Helsingborgs IF.

Låter det lockande att bli en del av Helsingborgs IF? Du kan läsa mer om tjänsten och vad vi söker här under. Din ansökan mejlar du till rc@hif.se.

Account Manager till Helsingborgs IF

Kort om tjänsten
I takt med att föreningens organisation och portfölj växer vill vi nu fortsätta utveckla vår marknadsavdelning. Du kommer att arbeta i en förening med ambitiösa tillväxtmål. Du ansvarar för att utveckla relationer och affärer med befintliga partners men till största del arbeta aktivt med att bearbeta nya kunder. Du är även med och skapar nya, kreativa paketeringar som hjälper oss att bli ledande i Sverige.

Om föreningen
HIF har en stark position och är ett av regionens största varumärken med ett stort antal samarbetspartners och fungerande affärsnätverk för regionens företag.

Efter en framgångsrik tid både på och utanför fotbollsplanen vill vi nu fortsätta utveckla vår affärsmodell till en mer innovativ och nytänkande paketering och du kommer vara en viktig del i detta arbete. Helsingborgs IF har en mycket bred rättighetsportfölj som kan jämföras med de bästa i Sverige. Vi har en oerhört digital & modern arena med nya, stora och fräscha faciliteter. Två stora VIP-restauranger, ett välfungerande affärsnätverk och ett brett samhällsengagemang som gör oss till en attraktiv samarbetspartner för såväl lokala som nationella partners.

Mer om tjänsten
Detta är ett omväxlande och självständigt arbete där du får chansen att driva säljprocessen. Du förväntas närvara vid lagens hemmamatcher och de olika företagsevents som klubben genomför med sitt affärsnätverk, både kvällar och helger. I arbetet ingår även förberedelser och iordningställande av arrangemang och event kopplat till föreningens åtaganden både på och utanför Olympia.

Resultatansvar med tydliga mål ingår i tjänsten och du rapporterar direkt till HIF:s kommersiella chef.

Din profil
Du har dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), viljan och förmågan att utveckla verksamheter, affärer och nå uppsatta mål. Du brinner för att arbeta med försäljning. Som person är du prestigelös, självgående med stort driv av att vilja vinna. Du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift och har en stor portion av mod. Du har en god social förmåga och är en duktig nätverksbyggare. Vi ser det som meriterande om du redan nu har goda relationer och ett stort nätverk bland regionens företag. Vi prioriterar egenskaper som självständighet, stort eget driv och ansvarstagande i den profil som vi söker.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att maila Reda Chahrour snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Reda Chahrour på rc@hif.se.

Anställningsomfattning: Heltid.
Lön: Fast lön med rörlig del.
Anställningsform: 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsort: Helsingborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Olympia.