skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Erik Ring & Pavle Vagić lämnar HIF

Erik Ring kommer att återvända till AIK, som han varit inlånad från. Även Pavle Vagić, som varit inlånad från Hammarby Fotboll, kommer att återvända till sin förening.

Erik Ring anslöt på lån i slutet av januari månad och gjorde sin HIF-debut i träningsmatchen mot Hittarps IK två dagar senare. Sammanlagt har han spelat 43 matcher för klubben och gjort sju mål.

– Tack Helsingborg för att ni välkomnade mig och tog hand om mig sedan den första dagen jag kom. Det har varit en tuff säsong på många sätt, men en lärorik sådan. Trots att den var tufft sett till resultat har vi alltid haft otroligt stöd från våra supportrar, något jag och alla andra i klubben är väldigt tacksamma för. Jag vill önska all lycka till Helsingborgs IF i framtiden, alla spelare och alla runt omkring. Tack, det har varit en ära, säger 21-åringen.

– Erik har fått stort förtroende och spelat på olika positioner under olika delar av säsongen. Vi är tre parter som är nöjda med hur lånet föll ut och efter diskussion var vi överens om att Erik skulle återvända till AIK, säger Mikael Dahlberg, tf sportsligt ansvarig i HIF.

Pavle Vagić lånades in under sommarfönstret och och tog genast en plats i startelvan. Redan efter sju matcher ådrog han sig dock en skada som hållit honom utanför spel under resterande del av höstsäsongen.

– Tack Helsingborgs IF för denna tid och tack så mycket alla fans som stöttas oss oavsett resultat, säger mittbacken som nu återvänder till Hammarby Fotboll.

– Pavle inledde starkt och vi såg ut att få den effekt av lånet som vi hoppats på. Tyvärr har han haft otur med skador som hållit honom utanför men Pavle är en bra kille och duktig fotbollsspelare som vi önskar stort lycka till i Hammarby, säger Mikael Dahlberg, tf sportsligt ansvarig i HIF.

Vi tackar Erik och Pavle för deras insatser i vår tröja och önskar lycka till i fortsättningen!