Skip to content

Den röda tröjan för alla!

Helsingborgs IF är hela regionens lag och arbetar varje dag för att den röda tröjan ska symbolisera att fotboll och HIF är för alla. Därför är vi extra glada att presentera årets röda hemmatröja. Tröjan är specifikt framtagen av PUMA för HIF och gjord av 100% återvunnet material, vilket går helt i linje med klubbens hållbarhetsarbete. Klubbmärket och Skånes Stolthet i nacken har dessutom moderniserats och består av en skimrande satängstransfer som ger ett elegant 3D-uttryck.

– Vi är oerhört stolta över årets hemmatröja. Det gläder oss att vårt arbete med att erbjuda alla barn och ungdomar möjligheten att spela spontan- eller organiserad fotboll symboliseras genom denna tröja som framhäver vår stolta tradition, historia och röda färg. Precis som fotboll och HIF är den röda tröjan för alla, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.

– Vi är glada över att ta fram en tröja till HIF som rör sig mot det som våra stora samarbetsklubbar i Europa arbetar med i form av material, kvalité och design. Tröjan är gjord av 100% återvunnet material och dess lätta vikt gör den väl lämpad för fotboll där fart är av vikt, säger Oskar Valdmaa, Teamhead Sports Marketing Nordic, på PUMA.

KÖP DIN HERRTRÖJA 2022 HÄR!

KÖP DIN DAMTRÖJA 2022 HÄR!

Tröjan finns tillgänglig för köp i Olympiashopen och på Olympiashopen.se från och med idag, onsdagen den 23 mars. Olympiashopen håller öppet idag och imorgon mellan 15:00 och 18:00.