Skip to content
Foto: Bildbyrån

Dale Reese och Magnus Winter lämnar HIF

Helsingborgs IF meddelar att idrottsskadeterapeuten Dale Reese och idrottspsykologiska rådgivaren Magnus Winter lämnar föreningen när deras avtal nu löper ut. Vi tackar båda för deras tid i HIF.

Dale Reese kom till HIF inför säsongen 2021 och har varit en del av det medicinska teamet sedan dess. Parallellt med sitt uppdrag i föreningen har han även arbetat för det svenska herrlandslaget i fotboll. I samband med att hans kontrakt nu går ut kommer han att lämna HIF.

– Dale har varit en väldigt uppskattad och omtyckt person i vår förening som bidragit stort med sin erfarenhet och kompetens. I kombination av att han själv har andra projekt på gång och att vi behöver se över vår organisation har vi enats om att gå skilda vägar men vi är tacksamma över att ha fått arbeta med Dale de senaste tre åren, säger Mikael Dahlberg, sportsligt ansvarig.

Magnus Winter anslöt till klubbens ledarstab sommaren 2022 och har sedan dess varit idrottspsykologisk rådgivare. Även han lämnar nu föreningen när kontraktet går ut.

– Vi upplever att vårt samarbete med Magnus fungerat väldigt bra. Det är en mycket skicklig yrkesman och en omtyckt person men i vår ekonomiska verklighet har vi inte möjlighet att ha en idrottspsykologisk rådgivare anställd i den omfattningen. Magnus har en stor kompetens och är någon som vi hoppas kunna hålla nära föreningen även framgent, säger Mikael Dahlberg, sportsligt ansvarig.

Vi tackar Dale och Magnus för deras tid i HIF och önskar lycka till i kommande uppdrag!