skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Brandur Hendriksson lämnar HIF

Brandur Hendrikssons avtal med HIF löpte ut efter den förra säsongen. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i klubben.

Färöingen Brandur Hendriksson kom till HIF inför säsongen 2020, spelade sammanlagt 78 matcher och gjorde 8 mål. Han var med och gjorde en assist när HIF slog ut Halmstads BK i det allsvenska kvalet 2021.

– Jag är väldigt tacksam över att ha fått möjligheten att spela i en stor klubb som HIF. Kvalmatchen mot Halmstad är något jag alltid kommer minnas tillbaka till med ett leende. Ett stort tack till alla tränare, spelare, ledare och framför allt alla otroliga supportrar. Fortsätt att stötta laget så kommer resultaten att komma. HIF kommer att vara tillbaka i toppen av Allsvenskan där de hör hemma. Tack så mycket, säger Brandur.

– Brandur var en tongivande spelare i laget som tog sig upp till Allsvenskan 2021 och såg ut att ta ytterligare kliv framåt innan den oturliga skadan kom i våras. Vi tackar honom för allt han gjort på planen men även för den positiva energi han alltid bidrog med utanför, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist.

Vi tackar Brandur för hans tid i klubben och önskar lycka till i framtiden!