Skip to content

Boxon ny Hållbarhetspartner till HIF

Det är med glädje vi hälsar Helsingborgsföretaget Boxon välkomna tillbaka till HIF-familjen. Som ny Hållbarhetspartner ska de stötta klubben att fortsätta driva och vidareutveckla hållbarhetsprojekt.

Boxon är ett familjeföretag som grundades i Helsingborg 1932. De finns idag i sju länder och är ett oberoende förpackningsbolag som hjälper kunder med innovativa och hållbara lösningar.

– Boxon och HIF har en lång historia tillsammans och vi känner en oerhörd stolthet över att ha detta fina företag som långsiktig hållbarhetspartner till föreningen. Det tyder på att vi gjort och gör rätt saker. Tillsammans med Boxon kan vårt hållbarhetsarbete fortsätta utvecklas och skapa ännu större skillnad för invånarna i nordvästra Skåne, säger HIF:s klubbdirektör Joel Sandborg.

Avtalet mellan HIF och Boxon är flerårigt och gör företaget till en av klubbens hållbarhetspartners.

– Som en stor arbetsgivare i Helsingborg vill vi tillsammans med HIF skapa ett tryggare och hållbarare samhälle där psykisk hälsa är prioriterat. Vi har ett ansvar gentemot våra kunder, våra leverantörer, våra medarbetare men också planeten. Vi måste göra allt vi kan för att bli ännu mer hållbara. Samarbetet med HIF är en del i vårt långsiktiga CSR arbete, säger Christer Rapp, CEO Boxon Group.

Vi hälsar Boxon varmt välkomna tillbaka som partner till HIF!